На безпеку та оборону волиняни перерахували на чверть більше

На безпеку та оборону волиняни перерахували на чверть більше
На безпеку та оборону волиняни перерахували на чверть більше

За підсумками десяти місяців 2021 року внесок волинян в обороноздатність країни склав 339,4 мільйона гривень військового збору.Сума сплаченого військового збору в області на 25,2 відсотка перевищує минулорічні показники за аналогічний період.
«В умовах військового протистояння фінансування заходів оборонного характеру та забезпечення національного війська – безумовний пріоритет. Кожен, хто працює легально, щомісяця  робить посильний фінансовий внесок для підтримки національного війська. Варто відзначити, що волинські працедавці у своїх переважній більшості не ігнорують вимоги закону, гідно оплачують працю найманих осіб та, відповідно, своєчасно перераховують військовий збір з виплаченої заробітної плати», - наголошує начальник Головного управління ДПС у Волинській області Світлана Савчук. 
Очільниця волинських податківців підкреслила, що лише завдяки сумлінню роботодавців та активній позиції громадян, котрі бажають мати офіційне робоче місце, бюджет отримує належні суми ПДФО і військового збору.
«Держава потребує відповідальності кожного платника податків з тим, щоб фінансувати нагальні соціально-економічні питання та забезпечувати оборону країни. Тому саме зараз фізичні особи, котрі раніше отримували доходи без належного оподаткування, можуть скористатися правом на одноразове добровільне декларування»,- зазначає начальник Головного управління ДПС у Волинській області Світлана Савчук. 
Нагадаємо, що з 1 вересня 2021 року до 1 вересня 2022 року в Україні триває одноразове (спеціальне) добровільне декларування активів.
Щоб скористатися правом на податкову амністію потрібно заповнити в Електронному кабінеті і подати одноразову добровільну (спеціальну) декларацію, згодом сплатити передбачений спеціальний збір. Про те, як це зробити правильно - детальна інформація в банері «Одноразове добровільне декларування». 
Волинські податківці консультують громадян щодо особливостей подання одноразової добровільної декларації за номером телефону «гарячої» лінії (0332) 777-106, яка працює щосереди з 10.00 до 12.00.
Сектор інформаційної взаємодії ГУ ДПС у Волинській області
 

Розділ новин: 

Коментарі

Схожі новини: