Володимир-Волинська птахофабрика збільшить поголів’я курей, яких вирощують без антибіотиків, до 50 відсотків

d» Олексій Коваленко.
«На Володимир-Волинській птахофабриці ми відвели 20% поголів’я птиці під бренд «Епікур» (курятина без антибіотиків і стимуляторів росту), інші 80% поки вирощуються за стандартною технологією і реалізуються на ринку під брендом «Чебатурочка-селянська курочка», – пояснив він. Виробництво залишиться на рівні минулого року, додав Олексій Коваленко, а це близько 45 тис. тонн курячого м’яса. За його словами, в 2017-2018 роках група вже інвестувала понад 1,5млн. доларів у технологію, обладнання, розробку і просування бренду «Епікур». Нині група компаній може утримувати близько 4,2 млн. голів птиці, але розглядає питання збільшення поголів’я в зв’язку із запуском нового забійного цеху.
Довідка: Володимир-Волинська птахофабрика входить у трійку найбільших виробників курячого м’яса в Україні. Має 100 пташників, розташованих на 11 майданчиках з вирощування птиці, власні забійний цех, комбікормовий завод і сільгосппідприємство. Виробляє продукцію під ТМ «Чебатурочка-селянська курочка» і «Епікур».
Підготувала Міла Сергєєва

Розділ новин: 

Коментарі