Українців попередили про цукерки з неприємним «сюрпризом»

Українців попередили про цукерки з неприємним «сюрпризом»
Українців попередили про цукерки з неприємним «сюрпризом»

На шоколадних цукерках іноді можна зустріти білий наліт, який означає, що вони або прострочені, або створювалися з порушенням технології виробництва.
Про це розповіла в ефірі телеканалу «Україна 24» доцент кафедри ресторанної продукції Національного університету харчових технологій Ірина Корецька, передає segodnya.ua.
«Білий наліт на шоколаді буває двох видів - цукровий або жировий. Жировий - це порушення технології на виробництві, чого не допускають наші виробники, за це їх б'ють по руках. За цим стежать. А цукровий наліт - це те, що шоколадка пролежала десь у заначці, а потім її розкупили на розпродажі на Новий рік і на 8 березня вирішили подарувати - вона буде біляста, це природна реакція», - сказала експертка.
 

Розділ новин: 

Коментарі

Схожі новини: