«Надіємося, що наші новинки сподобаються споживачам»

Публікації

ТзОВ «Володимир-Волинський хлібозавод» до початку Великого посту запустило у виробництво два види нової продукції, а саме: хлібці «Здоров’я» з висівками та булочки «Ріжки вулецькі».
В одній з місцевих газет читачка висловила свої побажання, щоб вага хліба «Висівковий» була меншою, тому лабораторія заводу вирішила відреагувати на це побажання і освоїла випуск 75-грамових булочок із висівками. Одночасно хочемо повідомити споживачам, що вміст харчових волокон у хлібі становить 0,1-0,8 відсотка, залежно від сорту борошна, з якого він виготовлений. А пшеничні висівки містять 2,4 відсотка харчових волокон, які покращують перистальтику кишечника, сприяють виділенню жовчних кислот і зниженню рівня холестерину в крові.
Запрошуємо скуштувати нові види продукції, які випускаємо, не порушуючи наших традицій, із натуральної сировини, не застосовуючи хімічних розпушувачів, замінників цукру та затримувачів вологи.
Лариса Луцюк, начальник лабораторії з контролю за виробництвом

Розділ новин: 

Коментарі