Вироби володимир-волинського хлібозаводу виготовлені лише з натуральної сировини

Публікації

70 років тому восени, коли трударі зібрали весь урожай, вперше запрацював володимир-волинський хлібозавод. Спочатку асортимент продукції був невеликий – лише хліб, батони і сайки. У 1958 році, як на роботу прийшла молодий спеціаліст (яка через деякий час очолила підприємство) Наталія Поліщук, спектр виробів значно розширився. Рік за роком завод розвивався, удосконалював технології, «кував» кадри… І сьогодні володимир-волинцям та жителям району є чим пишатися.
ТзОВ «Володимир-Волинський хлібозавод» випікає 60 найменувань хлібно-булочної продукції, яка реалізовується за доступними цінами. Щороку асортимент поповнюється п’ятьма смачними новинками. Близько 160 працівників на чолі з незмінним протягом більше сорока років керівником Наталією Поліщук цілодобово трудяться, аби на нашому столі була завжди свіжа, смачна та ароматна продукція. Хлібозавод випікає щоденно пшеничний (білий) хліб, житньо-пшеничний (сірий) хліб, дієтичний та заварний хліб, рулетики з маком та повидлом, кекси, слойки, тістечка «Сонечко», калачі, здоби, коржі на піцу, ексклюзивні булочні вироби (з курагою, чорносливом, обліпихою), пиріжки, сухарики та багато іншого. На замовлення завод випікає прикрашені хлібини на заручини, ювілеї, торжества, медові сувенірні пряники, великодні паски, а також весільні короваї. Над тим, аби вони вдалися, були не лише смачними, а й гарними, трудяться майстрині-коровайниці, які лише з хорошими думками та щирим відкритим серцем беруться до роботи. Уже стало традицією, що володимир-волинський хлібозавод представляє свою продукцію на фестивалі національної традиційної культури «Українське коровай-сузір’я», який всьоме проводитиметься у нашому місті.
В усі часи, в усі віки найбільшою святинею нашого народу був хліб, який лежав на столі. Він тяжко давався, але був найдорожчим за все на світі, бо давав життя. І сьогодні ті, хто випікає хліб, з усією відповідальністю підходять до цього процесу. До роботи працівники Володимир-Волинського хлібозаводу беруться з хорошими думками та настроєм – і випічка вдається.
-Директор хлібозаводу Наталія Поліщук якось їздила у Європу, була в Канаді, де відвідувала пекарні. Бачила, що там над виготовленням хлібно-булочних виробів трудяться в основному чоловіки, - розповідає помічник директора ТзОВ «Володимир-Волинський хлібозавод» Наталія Дяченко. – Ми вирішили запровадити таку практику й на нашому заводі, де завжди основну роботу виконували жінки. Сьогодні у нас працює 4 пекарі-чоловіки, є чоловіки, що місять тісто, та кондитери. Колектив взагалі хороший, дружний, згуртований, і все завдяки нашому директору, якій ми вдячні за підтримку, допомогу та розуміння.
Щоб іти в ногу з часом, у Володимирі-Волинському поряд з іншою продукцією випікають хліб, який є корисним: з додаванням обліпихової олії, цільними злаками, висівками.
-Можу вас запевнити, що у нашій продукції лише натуральна сировина, ми не використовуємо жодних концентратів чи підсилювачів смаку, - розповідає Наталія Борисівна. – У нас своя лабораторія, де ми ретельно перевіряємо всю випічку. Ми не відступаємо від традиційних технологій, які вже перевірені роками, адже знаємо, що продукція має бути не лише смачною, а й не повинна містити шкідливих речовин. Ми самі її споживаємо, залюбки хлібно-булочними виробами ласують дітлахи, вже впродовж багатьох років нашу продукцію купують жителі не лише міста і району, а й області.
Валентина Тиненська, м.Володимир-Волинський

Розділ новин: 

Коментарі