Виробники і реалізатори харчової продукції зобов’язані зареєструватися у Держпродспоживслужбі

Публікації

Відповідно до ст.20, 25 ЗУ «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» оператори ринку, які провадять діяльність, що не вимагає отримання реєстраційного дозволу, зобов’язані зареєструвати потужності, які використовуються на всіх стадіях виробництва та (або) обігу харчових продуктів (магазини, кафе, бари, кіоски, ДНЗ, ЗОНЗ, СГ господарства, які займаються вирощуванням тварин, орендарі ставків, власники пасік, які реалізовують чи мають намір реалізувати продукцію, тощо). Для цього потрібно з’явитися в управління Держпродспоживслужби за адресою: м.Володимир-Волинський, вул. Кобзарська, 3. Додаткова інформація за тел.(03342) 3-40-15.
Згідно із ст.64 цього закону, виробництво, зберігання харчових продуктів на незареєстрованих потужностях тягне за собою накладення штрафу на юридичних осіб у розмірі від 23 до 30 мінімальних зарплат, на фізичних осіб-підприємців – у розмірі від 8 до 15 мінімальних зарплат.
Термін реєстрації завершується 1 липня 2016 року.
Анатолій Швидун, в.о. начальника управління Держпродспоживслужби у Володимир-Волинському районі

Розділ новин: 

Коментарі