До нових злетів, шкільна громадо НВК!

2015-2016 навчальний рік обіцяє бути визначним для НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів №3-ліцей». 75 років з дня заснування школи та 10 років ліцею – це дати, що не залишать осторонь місто, вчителів та учнів.
Навчальний рік розпочався вдало. Шкільна громада обрала Президента учнівської ради – Ореста Трифонова й розпочала активну діяльність.
Вівторок, 29 вересня, запам’ятався вчителям та вихованцям НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів №3-ліцей» посвятою в ліцеїсти. Ця подія стала вагомою в житті школярів 10-А та 10-Б класів, адже відтепер вони носитимуть горде звання «ліцеїста». Учні 10-А класу обрали профіль української філології, вихованці 10-Б класу – іноземної. Десятикласники НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів №3-ліцей» склали присягу, в якій обіцяли працювати для процвітання школи та бути старанними. Кожен клас представляв обраний профіль. Обидва виступи запам’яталися завзятістю вихованців школи-ліцею. Свято дивувало розмаїттям вишиванок, кількістю прочитаних віршів та чудовими піснями.
П’ятниця, 2 жовтня. – День учнівського самоврядування. Адміністрація школи доручила свої обов’язки учням. Ліцеїсти привітали вчителів з їх професійним святом. Організатор з виховної роботи Щербина Ірина Анатолівна й талановиті школярі створили незабутню концертну програму для педагогів. Номери від клубу спортивного танцю «Колорит», виступи юних гімнасток, пісні та власні вірші учнів, присвячені рідній школі – це все справило враження на ветеранів педагогічної праці, вчителів, школярів, батьків та гостей.
Шкільне життя вирує... Сподіваємося, що воно наповнить наші будні неповторними хвилинами та знаменними подіями.
Ірина Неменуща, учениця 10-А класу НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів №3-ліцей»

Розділ новин: 

Коментарі