У Володимирі-Волинському дерибанять землю?

Сімнадцятого березня міський голова Петро Саганюк провів оперативну нараду з керівниками підрозділів виконавчого комітету міської ради та установ міста. На ній говорилося про те, що від 17 березня у місті, у будівлі, де розташоване управління праці і соціального захисту населення (вул.Івана Франка, 8), діятиме центр надання допомоги воїнам АТО. Там бійці та їхні сім’ї зможуть отримати підтримку і допомогу. Зокрема до роботи центру залучаються волонтери і психологи. Працюватиме він з 9 до 13 години. Очільник міста дав розпорядження управлінню освіти призначити нового директора у ЗОШ №5 і сказав, що затвердить ту кандидатуру, яку запропонують члени колективу школи. Також Петро Данилович дав розпорядження відремонтувати дорогу, приблизно сто метрів, поблизу моргу і висловив обурення стосовно того, що районна влада не виділяє кошти (а якщо й виділяє, то зовсім незначні) на потреби ТМО, хоча лікарня й знаходиться на балансі міста і району. Ще міський голова звернувся до очільника управління водопровідно-каналізаційного господарства з вимогою повідомляти населенню міста заздалегідь через засоби масової інформації про відключення води у зв’язку з ремонтними роботами, щоб люди мали можливість запастися водою. Наприкінці наради Петро Саганюк наголосив присутнім на необхідності навести лад у місті до Великодня. Після наради міський голова провів традиційну зустріч з представниками засобів масової інформації міста.
-Петре Даниловичу, які завдання з благоустрою у місті потрібно виконати до Великодня?
-Керівництво області призначило толоку на 25 квітня, але ми, звісно ж, проведемо її раніше. Планується на 3 квітня. Потрібно ліквідувати стихійні сміттєзвалища, навести порядок у дворах, заасфальтувати дворові площі, зокрема на Луцькій та Сагайдачного, а також поблизу лікарні. Об’єм роботи дуже великий, але думаю, що за активної участі громади міста ми з усім впораємось.
-Зрізано чимало дерев у місті. За яким принципом це роблять?
-Перш ніж зрізати дерево, рішення приймає спеціальна комісія. Визначається стан дерева, зокрема зрізають його тоді, коли воно хворе або несе аварійну небезпеку.
-Інтернетом ширяться чутки про те, що у місті дерибанять землю і через це її неможливо виділити учасникам АТО.
-Це абсолютна нісенітниця. Подумайте, якщо уся площа міста становить приблизно 1,7тис.га, а написано, що під фермерство віддано тисячу гектарів, хіба ж це можливо? То вже місто перетворилося б на колгосп, це ж дикість якась. Є багато заяв від учасників АТО про виділення земельних ділянок. Вони розглядаються, готується проектно-кошторисна документація. Як тільки вона буде готова, земельні ділянки будуть виділені.
Тетяна Корнійчук,м.Володимир-Волинський

Розділ новин: 

Коментарі