«Для мене діти, чиї батьки у нас одружувалися, – мої внучата»

Каже Наталія Мельничук, яка вже 10 років господарює у ТЦ «Володимирцукор».
Понад 60 років тому тодішнє керівництво Володимир-Волинського цукрового заводу прийняло рішення: обладнати їдальню для працівників. Із року в рік сюди поспішали робітники цукрового заводу на гарячі обіди.
Близько десяти років тому було прийнято рішення зробити ремонт у їдальні, оснастивши її за сучасними стандартами. От якраз тоді й очолила їдальню Наталія Мельничук. Наталія Олександрівна – технолог за освітою. До посади керівника харчового закладу вона пройшла шлях від кухаря до підприємця, який опікується їдальнею. Саме у цій їдальні ще в юності вона опановувала ази кухарського мистецтва. Була і кухарем, і касиром. Тепер досвідчений спеціаліст керує закладом та постійно докладає зусиль і таланту до всього, що робить, аби страви виходили смачними, а кожен відвідувач закладу залишився задоволеним.
-Коли знаєш усі технологічні процеси зсередини, то робиш усе так, щоб відповідало стандартам. У кожну страву потрібно вкласти душу – це основний інгредієнт і запорука того, що все буде смачно. Не можна залишатися байдужим ні до оформлення, ні до сервірування столу, - ділиться секретами успіху Наталія Олександрівна. – На кухні у нас працюють професіонали, тому все готується за технологією і за чітким графіком.
Коли заходиш до залу, то одразу вражає його просторість, висока стеля, витончено, зі смаком оформлені стіни. Й обладнання тут усе нове, сучасне. Але це не просто їдальня, адже від заводського закладу громадського харчування не залишилось і сліду. Тут наречена може відчути себе як справжня принцеса, адже крокуватиме у пишному платті по залі, яка просторістю не поступається справжньому палацу.
-У нас – індивідуальний підхід до кожного клієнта. От, наприклад, комплексний обід у нас коштує 25 гривень, але це – повний обід. Та водночас кожен має право обрати із запропонованих страв такий комплекс, який йому до душі. Ми завжди пропонуємо декілька страв на вибір – і супи, і гарніри. Що ж стосується урочистих подій, то і тут ми дослухаємося до клієнта. Маємо свою музику, але молодята чи ювіляри можуть запросити музикантів, які їм до душі. Те ж стосується і меню: ми обговорюємо кожен його елемент і на першому місці у нас – бажання клієнта.
Ще одна значна перевага цього закладу: опалення тут закладено так, що кожна зала обігрівається окремо, а це дає змогу значно економити, не позбавляючи відвідувачів затишку і тепла. Зараз це особливо актуально, коли ціни на тепло значно зросли.
ТЦ «Володимирцукор» включає у себе три зали їдальні, розрахованих на різну кількість відвідувачів. Тут можна розмістити одночасно понад 200 людей. А магазин є справжньою знахідкою для жителів навколишніх будинків, адже зовсім поряд вони мають змогу купити все необхідне.
Особливістю магазину у ТЦ «Володимирцукор» є те, що тут торгують пельменями та варениками, які виготовляють кухарі їдальні. А отже, усе гарантовано свіже і смачне. А для тих господинь, які очікують багато гостей, є особлива послуга – можна замовити смачні страви додому. Їх приготують вправні майстрині. А в період, коли тривають жнива, радо зустрічають тут трудівників полів. І хоча іноді доводиться чекати їх допізна, але Наталія Мельничук і її колектив ставляться до цього із розумінням, адже впевнені, що людей, які важко працювали цілий день, неодмінно потрібно нагодувати гарячою та смачною їжею.
-У нас колектив дуже хороший, дружній. Усі, хто тут працює, люблять свою роботу і вкладають у неї усі сили та натхнення. Кожен ставиться дуже відповідально до своїх обов’язків. Ми працюємо разом уже не один рік, отож, робота іде злагоджено і процес налаштований професійно. Усі наші кухарі – професіонали і мають неабиякий досвід роботи.
Наталія Олександрівна – надзвичайно добра, вона дуже любить дітей.
-Наші клієнти, які святкували у нас весілля, коли приходить час, зазвичай відзначають у нас і хрестини. Ці дітки, які здебільшого живуть поряд і ростуть на очах, для мене - як рідні онуки. Щоб потішити малюків, ми щороку організовуємо новорічні ранки. От і цього року ГО «Самопоміч» надало матеріальну допомогу для цього. Постійними спонсорами, яким я хочу подякувати за співпрацю і підтримку, є дирекція цукрового заводу: Юрій Паращак, Микола Нечай і Сергій Остапук. Для дітлахів ми готуємо подарунки, а також під час розваг біля ялинки вони мають змогу поласувати печивом та компотом.
-Однією з особливостей нашого закладу є те, що фактично усі наші клієнти – постійні. Отож, ми намагаємося бути до них особливо уважними, - каже господиня.
Підприємець Наталія Мельничук сподівається на те, що найближчим часом цукровий завод запрацює на повну силу і багато людей отримають роботу та достойну зарплату.
Тетяна Корнійчук, м.Володимир-Волинський

Розділ новин: 

Коментарі