Оновлена і мега-сучасна їдальня педколеджу: «Тут так смачно пахне, що хочеться бігти не на пари, а скоріше поїсти…»*

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Привітно зустрічає відвідувачів персонал їдальні: касир Інна Міщенко, адміністратор Олена Подзізей, кухар Людмила Цицюк, техпрацівниця Світлана Малюта.

Сюди запрошують усіх бажаючих скуштувати апетитних страв. А ціни приємно вразять!
У жовтні  минулого року в їдальні Володимир-Воинського педколеджу ім.Агатангела Кримського відбулися кардинальні зміни, що  приємно вразили всіх. Вигравши тендер на забезпечення харчування студентів, міський підприємець з величезним досвідом у цій галузі Олег Подзізей розпочав роботу з оновлення інтер’єру їдальні. Тут було зроблено ремонт. Крім того, повністю замінено обладнання харчоблоку на новеньке, переважно італійське та мега-сучасне, і  запрошено на роботу персонал, що вболіває за те, аби відвідувачі були задоволені різноманітним меню, смачними стравами, комфортом та швидкістю обслуговування. Також подбав підприємець і про найважливіший чинник студентського харчування – доступні ціни.

Викладачі коледжу Лариса Мечнік і Тамара Карпук у захваті від їдальні.

Викладачі коледжу Лариса Мечнік і Тамара Карпук у захваті від їдальні.

Результат не забарився. Сюди із задоволенням приходять (і навіть прибігають!) поснідати чи пообідати не тільки студенти та викладачі  навчального закладу, а й працівники прокуратури, поліції, офісу швейної фабрики та інших навколишніх організацій, яким тут теж завжди раді. За невеличкий термін роботи кількість відвідувачів помітно збільшилася.
Ось і ми вирішили самостійно оцінити дивовижні перетворення, завітавши в їдальню. Перше, на що звертаєш увагу, – це ідеальна чистота і естетичне оформлення. А завдяки зміні меблів у буфеті і новій  лінії роздачі, зал набув сучасного вигляду.
Нас привітно зустрічає адміністратор Олена Подзізей та знайомить зі своїми колегами – шеф-кухарем їдальні Світланою Марходей та поваром Людмилою Цицюк, чиї кулінарні таланти так високо оцінюють відвідувачі. Касиром тут працює Інна Міщенко, а підтримує порядок техпрацівниця Світлана Малюта.
Олена Подзізей розповідає, що завдяки злагодженій роботі колективу вдалося досягти  високих результатів. А на підмогу прийшло нове обладнання. Окрім лінії роздачі з підігрівом, їдальня оснащена італійською піччю для піци, духовкою для випічки запашних і свіженьких булочок, пиріжків та круасанів,  які подаються відвідувачам, як кажуть, прямо з печі. Кухарям дуже подобається нова плита зі спеціальною жарочною поверхнею та хороше холодильне обладнання. Швидко впоратися з горами посуду допомагає посудомийна машина. Усе ця кухонна техніка полегшує роботу персоналу та, безперечно, позитивно впливає на якість готових страв. І не лише це. Адміністрація їдальні дотримується головного правила: не закуповувати продукти великими партіями на тривалий термін. Якщо йдеться про овочі та фрукти, то їх завозять на один – максимум два дні. Це ж стосується переважної частини продукції тваринного походження. Тому в їдальні завжди свіжа та якісна їжа.  Інгредієнти для страв закуповуються на базах, ринку, готову продукцію для буфету постачають торгівельні агенти, які, до речі, теж тут затримуються, щоб смачно поїсти.
Адміністратор також зазначила, що протягом дня асортимент страв, що входять в меню, може змінюватися в залежності від попиту та побажань відвідувачів. Ми цікавимося, яким стравам студенти надають найбільшу перевагу.
-Це піца, червоний борщ, картопля-пюре, відбивні, різноманітні салати, кава та чай, – каже Олена.
Ось  у коледжі розпочинається велика перерва – і зал їдальні швидко заповнюється студентами та викладачами. Декого з них просимо поділитися враженнями.

Студентки Іванна Карапунарли, Олена Суторміна, Ольга Кичула, Ірина Киричук та Оксана Вижовець, яким дуже смакує асортимент страв,  не шкодували теплих слів  на адресу  персоналу їдальні.

Студентки Іванна Карапунарли, Олена Суторміна, Ольга Кичула, Ірина Киричук та Оксана Вижовець, яким дуже смакує асортимент страв, не шкодували теплих слів на адресу персоналу їдальні.

Подруги Софія Калашнюк та Аліна Гуліта  зайшли на каву, але кажуть, що часто смакують піцею, якої тут є декілька видів. Відзначають дівчата й смачні обіди, доступні ціни і великі порції.
За сусіднім столиком зібралися п’ятеро студенток. Ось що вони кажуть. Олена Суторміна: «Котлети тут просто чудові, таких не приготує навіть моя мама. Взагалі мені подобаються другі страви, всі вони з дуже смачними гарнірами».
«А мені смакує картопля-пюре із неперевершеним грибним соусом, також усі види піц і супи», – ділиться Ольга Кичула.
«Оскільки оновлена їдальня користується великою популярністю, адміністрація коледжу зробила навіть дві великі перерви, щоб усі мали можливість нормально поїсти», – доповнює подруг Ірина Киричук.
«Хочу додати, що тут дуже привітний персонал: завжди порадять, запропонують скуштувати щось смачненьке. До вподоби й дуже різноманітне меню, усі страви  апетитні,  приємний інтер’єр», – каже Іванна Карапунарли.
«А які тут печуть круасани і булочки!» – не приховує захоплення Оксана Вижовець.
Студентки Вікторія Жеребцова і  Ольга Карпюк у своєму відгуку відзначили естетику інтер’єру залу, широкий асортимент  смачних страв на вибір і доступні ціни.
Викладач Тетяна Токарєва акцентувала увагу на високому рівні обслуговування, який приваблює не тільки студентів і педагогів коледжу, а гостей з інших організацій. А її колеги Тамара Карпук, Лариса Мечнік та Олена Пелех, доповнюючи одна одну, відмітили, що у порівнянні з минулим роком, їдальня змінилася кардинально. Підприємець Олег Подзізей значно покращив умови і якість харчування. Студенти кажуть, що тут так смачно пахне, що хочеться бігти не на пари, а скоріше поїсти. Важливо й те, що асортимент  страв розрахований відповідно до віку переважної більшості відвідувачів -  молоді. Кухарі щодня готують по два види перших страв на вибір і  по 4-5  – других. Особливо вирізняються м’ясні страви та чисельні салати, що мають просто неперевершений смак. Також найвищих похвал заслуговує чудова свіжа випічка. А комфортності додає й те, що в їдальні працює WI-FI.
Працівники студентської їдальні запрошують усіх бажаючих скуштувати їхніх смачних і недорогих страв. Наприклад, повноцінний обід з чотирьох страв, в середньому, обійдеться у 50 грн, а замовити піцу можна значно дешевше, ніж у піцерії, – за 72 гривні. Отже, заходьте, гостям тут завжди раді!

Завжди свіженька смачнюча піца – у топ-п’ятірці кулінарних вподобань студентів.

Завжди свіженька смачнюча піца – у топ-п’ятірці кулінарних вподобань студентів.

Міла Сергєєва, м. Володимир-Волинський

Напишіть відгук

Увійти за допомогою:

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>