Хліб пахне пшеничним полем, рідним домом і материнськими руками

Фото 3Коровай – це перш за все хліб. Обрядовий, святковий, але хліб. Тож без короваю на святі не обійшлося. Як завжди, демонструвало свої хлібні вироби ТзОВ «Володимир-Волинський хлібозавод», пригощали смачними булочками та іншою  випічкою. Приваблював і оригінально оздоблений чудовий коровай, виготовлений умілими пекарями заводу. Та найбільше приковувала до себе увагу вивіска «Іванхліб». Вона красномовно закликала відвідувачів посмакувати справжнім домашнім хлібом, спеченим в українській печі на дровах. Так випікали хліб наші бабусі. Власник хлібопекарського закладу – Іван Пасічник з Іваничів. Він запевняє, що хліб, спечений в домашніх умовах за старовинними, перевіреними часом рецептами, – найсмачніший і найкорисніший. Такий хліб пахне пшеничним полем, рідним домом та материнськими руками. Отож гості фестивалю радо купували запашні хлібини. А поряд пригощали медом та медовими напоями відомі пасічники. Зацікавлювали і воскові фігурки та свічки, які майстерно створює Микола Дзюба.

Напишіть відгук

Увійти за допомогою:

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>